Ένα προσιτό και εύκολο στη χρήση εκπαιδευτικό τεχνολογικό εργαλείο, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν και να το χρησιμοποιήσουν όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα (Ιδιωτικά Σχολεία, Κέντρα Μελέτης, Φροντιστήρια Μ.Ε, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Κέντρα Πληροφορικής, κ.λ.π) Aναρωτηθείτε... Θα τολμούσατε ποτέ να εφαρμόσατε ένα εξαιρετικά καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών στο εκπαιδευτικό σας κέντρο.

Η επιχειρηματικότητα ως μάθημα.

Το μάθημα της επιχειρηματικότητας πρόκειται να αποτελέσει το νέο «trend» στην εκπαίδευση για τα επόμενα χρόνια.
Το Kid Startupper είναι μια ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα για την παιδική επιχειρηματικότητα. Ένα άκρως καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του εκπαιδευτικό εργαλείο. Ένα εργαλείο που συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα σπουδών υψηλού επιπέδου και που ορίζει πλήρως αυτό που αποκαλούμε «Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών».

Η εκπαιδευτική μας πλατφόρμα.

Η καινοτόμος εκπαιδευτική μας πλατφόρμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ενώπιον των τεχνολογικών κολοσσών Google, Microsoft και DELL στα διεθνή συνέδρια επιχειρηματικότητας νέων και νέων τεχνολογιών WEBIT και WEB SUMMIT.
Η σχεδίαση της βασίζεται σε γνώσεις και συμπεράσματα που αποκτήθηκαν από τα διεθνή συνέδρια ανταλλαγής ιδεών (TEDTalks) καθώς και από τα ευρωπαϊκά προγράμματα πάνω στην επιχειρηματικότητα των νέων (AgroWeb - ENTR.EDU E.U - Πανεπιστήμιο Κρήτης). Για την Ανάλυση, σχεδίαση και δημιουργία της πλατφόρμας μας χρησιμοποιήθηκαν οι πιο σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία πληροφορικής (η όλη διαδικασία της μελέτης, έρευνας, κατασκευής καθώς και των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, διήρκησε περίπου 4 χρόνια). Η εκπαιδευτική μας πλατφόρμα παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Erasmus+ Project σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τη Γερμανία και τη Σουηδία. Παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο Ε.Ε.Π.Ε.Κ. για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Έχει βραβευθεί στα Education Leaders Awards (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).


Η καινοτομία συναντάει την εκπαίδευση!Σας προσφέρουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών πάνω στην παιδική επιχειρηματικότητα:

Ηλεκτρονικό βιβλίο για την επιχειρηματικότητα
Ηλεκτρονικό βιβλίο επαγγελματικού προσανατολισμού
Επιχειρηματικός Καμβάς

Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Πλατφόρμα

       και επιπλέον

Δωρεάν επιμόρφωση εκπαιδευτικού
Δωρεάν δοκιμαστική χρήση της πλατφόρμας για 1 μήναΕάν διαθέτετε κωδικό που λάβατε από παρουσίαση της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας, σε συνέδριο ή workshop, κάντε κλικ εδώ για να το καταχωρήσετε.