Επενδύουμε στη γνώση και στην εκπαίδευση.

Βασικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε στους μαθητές μας εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου για την παιδική επιχειρηματικότητα, καθώς και στοχευμένες-καινοτόμες υπηρεσίες εκπαίδευσης στον τομέα των νέων τεχνολογιών. Για να το πετύχουμε αυτό αναβαθμίζουμε συνέχεια την πλατφόρμα μας καθώς και το εκπαιδευτικό μας υλικό. Το υλικό μας αποτελείται από 2 βιβλία, (βασικό βιβλίο με 250 σελίδες και 28 κεφάλαια για την παιδική επιχειρηματικότητα και 1 βιβλίο οδηγό για την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τους διαθέσιμους επαγγελματικούς τομείς) συν 1 έντυπο σε pdf (επιχειρηματικός καμβάς).Τι προσφέρει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα:

28 μαθήματα επιχειρηματικότητας με τη χρήση της καινοτόμου πλατφόρμας μας. Οι μαθητές παρακολουθούν τον κύκλο των μαθημάτων μας για 1 ώρα την εβδομάδα (55 λεπτά μάθημα + 5 λεπτά ερωτήσεις). Οι μαθητές έχουν στη διάθεση τους την πλατφόρμα μας για 7 ημέρες την εβδομάδα και 13 ώρες την ημέρα.


Τι θα έχουν μάθει οι μαθητές όταν ολοκληρώσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα:

Μέσα από την καινοτόμα αυτή εκπαιδευτική πλατφόρμα και το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα τα παιδιά μπορούν:
- Να διαλέξουν το «αγαπημένο τους επάγγελμα» και να ασχοληθούν για πρώτη φορά με αυτό.
- Μαθαίνουν ότι η επιχειρηματικότητα στις μέρες μας απαιτεί τη χρήση των νέων τεχνολογιών και αντιλαμβάνονται από μόνα τους πόσο σημαντικό είναι αυτό.
- Μαθαίνουν να δημιουργούν το πρώτο τους «ολοκληρωμένο επαγγελματικό βιογραφικό».
- Μαθαίνουν να επιχειρούν πάνω στο αγαπημένο τους επάγγελμα δημιουργώντας το πρώτο τους ψηφιακό γραφείο, επιχείρηση ή εταιρεία.
- Μαθαίνουν να αναζητούν συνεργασίες για την επιχείρηση που αποφασίζουν να δημιουργήσουν.
- Μαθαίνουν να αναζητούν και να βρίσκουν υπαλλήλους για το γραφείο ή την επιχείρηση τους.
- Μαθαίνουν να αναζητούν γνώσεις και ιδέες πριν να υλοποιήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν να κάνουν.
- Μαθαίνουν να μοιράζονται τις γνώσεις που απέκτησαν και να τις ανταλλάσσουν με τους συμμαθητές τους.

Στόχος της πλατφόρμας μας είναι βοηθήσει τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αναδείξουν τις ικανότητες τους στο χώρο της επιχειρηματικότητας από τις πολύ μικρές κιόλας αυτές ηλικίες. Ακόμα να ανακαλύψουν κλίσεις που μπορεί να έχουν πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα και να αγαπήσουν πράγματα που ίσως μέχρι τώρα να τους ήταν άγνωστα.

Επενδύουμε συνεχώς στο επιστημονικό και εκπαιδευτικό μας προσωπικό:

Επενδύουμε συνεχώς στη επιμόρφωση και την εκπαίδευση των καθηγητών μας, καθώς και στην εφαρμογή πρωτοπόρων και καινοτόμων πρακτικών. Για το λόγο αυτό οι εκπαιδευτικοί συγγραφείς των βιβλίων μας συμμετέχουν σε παγκόσμια συνέδρια για την επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες. Η πλατφόρμα μας σχεδιάστηκε και τελειοποιήθηκε μετά την συμμετοχή του KID STARTUPPER στα μεγαλύτερα συνέδρια παγκοσμίως για την νεανική επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε:Συμμετοχή πρώτη

WEBIT CONFERENCE.
Συνέδριο Ευρώπης, Ασίας, Μέσης ανατολής και Αφρικής για τη νεανική επιχειρηματικότητα, τις ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (startups) καθώς και για τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της πλατφόρμας μας στον CEO της Microsoft Ventures κύριο Rahul Sood καθώς και στον associate partner της Wellington partners κύριο Linus Dahg.
Συμμετοχή δεύτερη

WEB SUMMIT.
Παγκόσμιο συνέδριο επιχειρηματικότητας νέων, ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων (startups) και νέων τεχνολογιών. Το KIDSTARTUPPER συμμετείχε σε workshop της Google και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στον κύριο Luigi Lenguito "Solution Sales Director for Information Management (EMEA)" της DELL Computers Inc. για την Ευρώπη, μέση Ανατολή και Αφρική. Την πλατφόρμα του Kid Startupper επισκέφτηκαν η κυρία Celine Parchet, client partner του TWITTER. Ο κύριος Karthik B. Reddy, managing partner της BLUME VENTURES. Τελευταία ακολούθησε η FENOX Venture Capital (Dubai) με την παρουσίαση της πλατφόρμας μας στον κύριο Kamal Hassan.
Συμμετοχή τρίτη

ENTREDU - Entrepreneurship in education.
Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε απο τους INTRASOFT, SIVECO, INSEAD, EΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο οποίο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα. Βασικό συμπέρασμα του συνεδρίου αποτέλεσε η διαπίστωση για την αναγκαιότητα της ύπαρξη μιας πλατφόρμας επιχειρηματικότητας για όλους τους μαθητές. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Συμμετοχή τέταρτη

ERASMUS E.U. (καινοτομία στην εκπαίδευση) - Teaching entrepreneurship in schools. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο της Ιταλίας. Το Kid Startupper παρουσιάστηκε σε καθηγητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Γερμανία, ενώ την παρουσίαση παρακολούθησαν και πανεπιστημιακοί καθηγητές από τη Σουηδία. Παρουσιάστηκε τόσο η πλατφόρμα όσο και το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, έντυπα κλπ.), ενώ αφιερώθηκε χρόνος στο να αναπτυχθεί η «μέθοδος των πρώτων αρχών του Αριστοτέλη», βάση της οποίας το Kid Startupper διδάσκει στους μαθητές του την επιχειρηματικότητα.

Παρουσίαση

To KID STARTUPPER συναντάει το Mediterranean College Θεσσαλονίκης.
Παρουσίαση της καινοτόμου εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Kid Startupper στο Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την παρουσίαση εδώ.Education Leaders Awards

To KID STARTUPPER βραβεύεται στα Education Leaders Awards.
To KID STARTUPPER βραβεύθηκε στον τομέα «Νεανική Επιχειρηματικότητα».

Workshop Παιδικής Επιχειρηματικότητας

Το Kid Startupper πραγματοποιεί εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο Καβάλας με το Πανεπιστήμιο των Παιδιών.

Η βραβευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα kidstartupper.com ,αποσκοπεί στο να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία των παιδιών στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Στόχος του εργαστηρίου είναι να εισάγει τα παιδιά στην επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Καβάλας και το Πανεπιστήμιο των Παιδιών.5o Διεθνές Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

5o Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας
(Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

To Kid Startupper παρουσιάστηκε στο 5ο διεθνές συνέδριο για την προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας. Το συνέδριο διοργάνωσε η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Δικτύου Εκπαιδευτικών ‘Teachers for Europe’ (Τ4Ε), της Europe Direct, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 18091/Δ2/06-02-2019).

Μπορείτε να δείτε όλη την παρουσίαση εδώ.