Οι δυνατότητες που προσφέρουμε σε Developers, Bloggers, Youtubers που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα.


Προς το παρόν μπορείτε να κατεβάσετε τα logo του Kid Startupper εδώ και να τα ενσωματώσετε στο site σας. Σύντομα θα σας προφέρουμε και άλλες δυνατότητες.

                 


                 


Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στην ιστοσελίδα σας τον παρακάτω κώδικα, για να ενσωματώσετε το βίντεο μας.


Βίντεο - 1

Ο κύριος Startupper σας ξεναγεί στην πλατφόρμα!

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/273340365" width="785" height="380" style="margin-left:-40px; margin-top:10px;" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

Βίντεο - 2

Συμμετοχή σε συνέδρια και σε Workshop της Google!

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/272167102" width="785" height="380" style="margin-left:-40px; margin-top:10px;" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>
Ποιες δυνατότητες προφέρουμε στους Bloggers

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε την πλατφόρμα μας στο blog σας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας δώσουμε την απαιτούμενη πρόσβαση ώστε να ετοιμάσετε μια παρουσίαση, ή να κατεβάσετε σχετικά αρχεία που περιγράφουν το KID STARTUPPER εδώ. Επικοινωνήστε με τους managers μας εδώ.

1. Γνωριμία με το Kid Startupper [3,73 ΜΒ]

2. Βράβευση του Kid Startupper [270 ΚΒ]Ποιες δυνατότητες προφέρουμε στους YoutubersΣας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε την πλατφόρμα μας στο κανάλι σας στο YouTube. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας δώσουμε την απαιτούμενη πρόσβαση ώστε ετοιμάσετε την βίντεο-παρουσίαση σας. Επικοινωνήστε με τους managers μας εδώ.