Αυτή η πλατφόρμα δεν θα είχε σχεδιαστεί ποτέ, αν δεν είμασταν σίγουροι ότι μπορούμε να προστατέψουμε στο μέγιστο βαθμό όλους τους μαθητές μας (ποσοστό που αγγίζει το 99,7% σύμφωνα με όλες τις έρευνες μας οι οποίες διήρκησαν περίπου 4 χρόνια).


Πως το πετυχαίνουμε αυτό:

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες συνεργασίες στον τομέα της ασφάλειας.
Πρόσφατα ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την McAfee SECURE. Βασικό μας μέλημα είναι η προστασία και η ασφάλεια των παιδιών, καθώς και των δεδομένων που αυτά ανταλλάσσουν εντός της πλατφόρμας μας. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε τα πιο προηγμένα εργαλεία πληροφορικής και κώδικα υψηλού επιπέδου προκειμένου να δημιουργήσουμε το KidStartupper.
Όλες οι συναλλαγές στη σελίδα μας προστατεύονται από κρυπτογράφηση https 256-bit Secure Sockets Layer. Μέσω της McAfee SECURE πραγματοποιούνται συνεχής έλεγχοι ώστε να αποτραπεί η ύπαρξη κακόβουλου λογισμικού, κακόβουλων συνδέσμων καθώς και ηλεκτρονικού ψαρέματος.
Στην πλατφόρμα μας έχουν πρόσβαση μόνο οι μαθητές που παρακολουθούν τον κύκλο των μαθημάτων μας και οι καθηγητές που διδάσκουν. Τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές μας πιστοποιούνται ένας προς έναν πριν να τους δοθεί άδεια και να αποκτήσουν πρόσβαση. Ειδικά για τους μαθητές μας προκειμένου να τους δοθεί πρόσβαση, θα πρέπει να υπάρχει γονική συγκατάθεση.
Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να γραφτεί στην πλατφόρμα μας από μόνος του δεν μπορεί να εισέλθει στο σύστημα μας (απλά ουσιαστικά είναι σαν να υποβάλει μια απλή αίτηση εγγραφής). Ο καθηγητής του τμήματος ελέγχει τα δεδομένα που ανταλλάσσουν τα παιδιά εντός της πλατφόρμας μας και οι μαθητές έχουν πρόσβαση όσο διαρκεί ο κύκλος των μαθημάτων.Τα παιδιά ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν φωτογραφίες τους, έτσι με αυτό τον τρόπο τα προστατεύουμε από το να εκθέσουν τον εαυτό τους και την εικόνα τους. Όλα τα δεδομένα που ανεβάζουν τα παιδιά εντός της πλατφόρμας μας, αφαιρούνται από το σύστημα μας μετά το πέρας των μαθημάτων.Οι servers μας βρίσκονται σε ένα από τα πιο προηγμένα Data Center των Η.Π.Α. και περιέχουν πιστοποιητικά και πρωτόκολλα ασφαλείας τελευταίας γενιάς.Η πλατφόρμα μας επιτρέπει στους μαθητές μας την είσοδο και τη χρήση της από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Μετά κλείνει αυτόματα ώστε τα παιδιά να μην μπορούν την χρησιμοποιούν σε ώρες κατά τις οποίες θα πρέπει να ξεκουράζονται.Το KidStartupper μπορεί να περιλαμβάνει links ("συνδέσμους") προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι ελέγχονται από τους εκπαιδευτικούς. Το KidStartupper έχει αυτόματο σύστημα εξόδου, έτσι ώστε σε περίπτωση που οι μαθητές ξεχάσουν να κάνουν έξοδο από το λογαριασμό τους, το σύστημα να κάνει έξοδο από μόνο του (διαρκεί περίπου 25λεπτά).

Απαγορεύουμε αυστηρά το bulling και σε περίπτωση που διαπιστωθεί από καθηγητή τμήματος παραβατική συμπεριφορά ο μαθητής αποβάλλεται αυτόματα από το σύστημα.

Ανακαλύψτε ακόμα το CyberKid. Το CyberKid αποσκοπεί στην ασφαλή εξοικείωση του κοινού με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet. Οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν εδώ!